Καβείρων 3 Κομοτηνή
+30 2531 035599
info@dvamvakas.gr

Υπηρεσίες

Στολισμοί

Αναλαμβάνουμε τον ανθοστολισμό της εκκλησίας, που είναι από το πιο σημαντικά κομμάτια καθώς αποδίδει τις πρέπουσες τιμές στον εκλιπόντα.

Στέφανα

Αναλαμβάνουμε τα στεφάνια των κηδειών όλων των ειδών: Στέφανα - σταυρούς Τρίποδα στεφάνια καθώς υπάρχει και συνεργασία με όλα τα ανθοπωλεία της πόλης μας. Τα στεφάνια εκφράζουν τη συμπαράσταση και την στήριξη στην οικογένεια, που βιώνει το πένθος.

Μεταφορές Σορών

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της σωρού από και προς την οικία σας στον ιερό ναό και το κοιμητήριο. Επίσης και την μεταφορά της σωρού σε όλη την Ελλάδα

Μνημόσυνα

Προγραμματίζουμε έγκαιρα τα μνημόσυνα που επιθυμείτε στην ενορία σας ή στο κοιμητήριο, θυροκολλούμε τα αγγελτήρια καθώς υπάρχει και η δυνατότητα για δημοσίευση στην εφημερίδα, στολισμό εκκλησίας, κόλλυβα και σακουλάκια με το όνομα του νεκρού.

Ανακομιδή οστών

Αναλαμβάνουμε την εκταφή οστών και την μεταφορά σε άλλη τάφο ή οστεοφυλάκιο.

Επαναπατρισμός

Για να παραλάβουμε κάποιον Έλληνα εξωτερικού θα χρειαστούν επιπλέον διαδικασίες ώστε να επιτραπεί η διέλευση του στο Ελληνικά σύνορα και το τελωνείο. Το γραφείο μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που θα χρειαστούν.

Κηδείες - Θυροκόλληση

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις κηδείες σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος σε προσιτές τιμές. Η κηδεία ξεκινάει με τον ευπρεπισμό του νεκρού και την περιποίηση του από το έμπειρο προσωπικό και κατόπιν με την οργάνωση της τελετής. Σε όλες τις κηδείες υπάρχει θυροκόλληση αγγελτηρίων